Website teksten en foto's

Mogelijkheden

Foto’s en teksten om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten levert een grote meerwaarde voor je bedrijf of merk. Ik maak niet enkel de foto’s en kan de teksten voor je website verzorgen, maar ik denk tijdens een intakegesprek ook mee over de missie, visie en uitstraling van het bedrijf. Aan de hand hiervan zetten we samen een plan op om unieke content te creëren om de website eruit te laten springen.

 Optie 1 Website fotografie

  • Op één locatie naar keuze
  • Intakegesprek met beeldplan
  • Duur fotoshoot: 1,5 uur
  • De mogelijkheid om zelf je foto’s uit te kiezen
  • Inclusief 15 digitale foto’s in (aangepast) webformaat, deze foto’s mogen digitaal voor commerciële doeleinden worden gebruikt

Optie 2 Website teksten

  • Interview voor bedrijfsteksten
  • Websiteteksten voor vijf tabbladen
  • Eindredactie

Prijs optie 1: € 250,00 excl. BTW

Prijs optie 2: € 250,00 excl. BTW

Combi-pakket: € 450,00 excl. BTW

Meer informatie?

“Sabine heeft de teksten voor mijn website gemaakt. Als adviseur ruimtelijke ordening werk ik met veel juridische en vaktermen. Sabine heeft al die taaie kost super makkelijk en vriendelijk geschreven. Ik krijg veel complimenten over mijn toegankelijk en persoonlijke website en dat ik zeker ook dankzij het deskundige werk van Sabine!”
Feije van Eijndhoven – Mount Advies
“De teksten en foto's op mijn website zijn door Sabine gemaakt. Meteen al kreeg ik ontzettend veel positieve reacties van (potentiële) klanten op mijn website. Voor mij was dat het teken dat een website met een professionele uitstraling en de juiste teksten veel belangrijker is dan ik eerder dacht. Haar teksten dekken de lading en zijn volledig, ze lezen lekker weg en bovendien is de service snel. Inmiddels heb ik ook een nieuwe serie foto's door Sabine laten maken voor een nieuwe dienst die ik ga aanbieden. Aan een half woord heeft ze genoeg en ze komt precies tot het resultaat wat je voor ogen hebt. Al met al ben ik een zeer tevreden klant en raad ik anderen de diensten van Sabine zeker aan. Voorheen schreef ik zelf de teksten van mijn website, maar dit is een investering die je er dubbel en dwars uithaalt en daarom zeer de moeite waard is.”
Marjolein – Auti-Help
Romy Huisman

Andere mogelijkheden voor bedrijven

blogteksten en artikelen

Een warrig verhaal omvormen tot een heldere en pakkende tekst? Ik kan zelfstandig of in samenwerking aantrekkelijke artikelen en blogteksten schrijven voor publicaties. En val op een juiste manier op!

Social media

Een post of bericht voor social media maken, het lijkt zo simpel. Maar toch schiet het er altijd bij in. In overleg maken we een strategie voor de content op je social media kanalen en gaan we deze vervolgens ook realiseren.