Websites

Mogelijkheden

Een website staat aan de basis van de zichtbaarheid van jouw bedrijf en is op verschillende manieren in te zetten. Of je het nu gebruikt om naar door te verwijzen vanaf social media, een andere website of e-mail. Of Search Engine Optimalisation (SEO) gebruikt om op bepaalde zoekwoorden gevonden te worden in Google. Een onderneming kan niet zonder website om zichtbaar te zijn in het medialandschap van vandaag de dag.

Jij wilt toch ook?

 • Een website die vanuit Google goed vindbaar is
 • (Toekomstige) Klanten die op je website komen en hierop blijven
 • Dat bezoekers direct kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn

Net zoals een huis bestaat een website uit verschillende bouwstenen:

Meer informatie?

“Sabine heeft de teksten voor mijn website gemaakt. Als adviseur ruimtelijke ordening werk ik met veel juridische en vaktermen. Sabine heeft al die taaie kost super makkelijk en vriendelijk geschreven. Ik krijg veel complimenten over mijn toegankelijk en persoonlijke website en dat ik zeker ook dankzij het deskundige werk van Sabine!”
Feije van Eijndhoven – Mount advies
“De teksten en foto's op mijn website zijn door Sabine gemaakt. Meteen al kreeg ik ontzettend veel positieve reacties van (potentiële) klanten op mijn website. Voor mij was dat het teken dat een website met een professionele uitstraling en de juiste teksten veel belangrijker is dan ik eerder dacht. Haar teksten dekken de lading en zijn volledig, ze lezen lekker weg en bovendien is de service snel. Inmiddels heb ik ook een nieuwe serie foto's door Sabine laten maken voor een nieuwe dienst die ik ga aanbieden. Aan een half woord heeft ze genoeg en ze komt precies tot het resultaat wat je voor ogen hebt. Al met al ben ik een zeer tevreden klant en raad ik anderen de diensten van Sabine zeker aan. Voorheen schreef ik zelf de teksten van mijn website, maar dit is een investering die je er dubbel en dwars uithaalt en daarom zeer de moeite waard is.”
Marjolein – Auti-Help
Romy Huisman

Technisch websiteontwerp & service

Voordat een website gevuld kan worden met teksten en foto’s moet er nagedacht worden over het design, de indeling van de pagina’s en de kleuren. 

Ook is de domeinnaam en hosting belangrijk. Een grote webshop vereist andere technische eisen dan een simpele website met enkele pagina’s. En heb je al nagedacht over het onderhoud? Net zoals jouw bedrijf is een website constant in beweging en zal deze onderhouden moeten worden. 

Voor het realiseren van nieuwe websites en het aanpassen en onderhouden van bestaande websites werk ik samen met AVE Webdesign. Samen kunnen wij een complete website of webshop voor jou realiseren. 

Website hippische ondernemer

Teksten & Fotografie

Foto’s en teksten om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten levert een grote meerwaarde voor je bedrijf of merk. Ik maak niet enkel de foto’s en kan de teksten voor je website verzorgen, maar ik denk tijdens een intakegesprek ook mee over de missie, visie en uitstraling van het bedrijf. Aan de hand hiervan zetten we samen een plan op om unieke content te creëren om de website eruit te laten springen.

Heb je al foto’s en wil je alleen teksten of is dit andersom. Het maakt niet uit, want alles is mogelijk. Al is het wel zo handig om alles onder één dak te hebben en door een partij te laten regelen. Jij wilt als ondernemer immers een zo goed mogelijk resultaat en hier zo weinig mogelijk tijd in hoeven stoppen.

Website fotografie

 • Op één locatie naar keuze
 • Intakegesprek met beeldplan
 • Duur fotoshoot: 1,5 uur
 • De mogelijkheid om zelf je foto’s uit te kiezen
 • Inclusief 15 digitale foto’s in (aangepast) webformaat, deze foto’s mogen digitaal voor commerciële doeleinden worden gebruikt

€ 325,00 excl. btw

Website teksten

 • Interview voor bedrijfsteksten
 • Websiteteksten voor vijf tabbladen
 • Eindredactie

€ 300,00 excl. btw

Website combi pakket

 • Website fotografie
 • Website teksten

€ 575,00 excl. btw

Website paardenbedrijf

SEO & Adwords

SEO (Search Engine Optimization) en Google Adwords gaan hand in hand. Met SEO richt jij je website in met de goede zoekwoorden, geef je afbeeldingen correcte bestandsnamen en voorzie je ze van alt-teksten. 

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt ervoor om bij bepaalde zoektermen in Google jouw advertentie naar boven te laten komen zodat je meer websitebezoekers kunt werven, meer online kunt verkopen of om ervoor te zorgen dat mensen contact met je opnemen. Op het moment dat er op jouw advertentie geklikt wordt, zal de betreffende persoon op jouw website terecht komen.

Andere mogelijkheden voor bedrijven

social media

Een post of bericht voor social media maken, het lijkt zo simpel. In overleg maken we een strategie voor de content op je social media kanalen en gaan we deze vervolgens ook realiseren.

Hippische Ondernemer artikel

Nieuwsbrieven

Houd je klanten op de hoogte van het nieuws binnen jouw bedrijf of sector met behulp van emailmarketing. Of gebruik emailsoftware voor het automatisch versturen van emails over jouw diensten.  

Blogs & artikelen

Een warrig verhaal omvormen tot een heldere en pakkende tekst? Ik kan zelfstandig of in samenwerking aantrekkelijke artikelen en blogteksten schrijven voor publicaties. En val op een juiste manier op!

Vormgeving

Advertenties, flyers, brochures en visuals spelen een belangrijke rol in de zichtbaarheid van bedrijven. Geprint, maar ook digitaal, zoals een e-book die je netjes opgemaakt wil hebben in jouw eigen huisstijl.