Over Sabine

"Doen wat je leuk vindt"

Ik ben Sabine Timman, de creatieveling achter SAB Fotografie & Media. Mijn motto is: ‘Doen wat je leuk vindt’ en dat probeer ik in mijn dagelijks leven zo veel mogelijk na te streven. Ik heb een grote passie voor paarden en het vertellen van verhalen zowel in beeld als in tekst. 

Als klein meisje was ik al een enorme boekenwurm en was ik altijd aan het lezen. Tijdens mijn stage bij het paardenmagazine ‘Hoefslag’ ontdekte ik mijn liefde voor journalistiek en werd mijn interesse voor fotografie gewekt. Niet veel later startte ik met de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool en sloeg de vonk over. Sindsdien kan ik bijna niet meer zonder mijn Canon.

Een prachtig portfolio

Ik heb al vele artikelen voor magazines als Hoefslag, CAP, MenSport, De Hippische Ondernemer en Manegeruiter mogen schrijven en ben daar enorm trots op. Als je daar de andere bedrijven waaronder PAVO, LTO Nederland, NAF, Mount advies en Brugman Keukens en Badkamers bij optelt, kan het niet meer op. Het is geweldig om mensen te verbazen door hun gedachten, kennis en informatie op mijn eigen wijze op papier te zetten. Het enthousiasme van mijn klanten geeft me enorm veel energie en inspiratie. Van mijn klanten krijg ik vaak het compliment dat ik orde in de chaos schep en hun gevoel goed en leuk leesbaar op papier krijg. 

Perfect als perfectionist 

Ik ben goed in wat ik doe op mijn eigen manier en wil daar natuurlijk steeds beter in worden, dat is een levenslang proces, waar ik de mensen en klanten om mij heen graag in meeneem. Als perfectionist had ik graag perfect willen zijn, maar helaas is me dat tot nu toe nog niet gelukt. Toch zou ik het een eer vinden om jou te mogen helpen met het vertellen van je boodschap of verhaal in zowel beeld als tekst. Samen iets moois creëren met een emotionele, promotionele of andere waarde. Door het bundelen van mijn krachten op gebied van uitingen in beeld en tekst ben ik mezelf steeds meer gaan specialiseren in contentmarketing. Hoe kan je verschillende elementen gebruiken om niet alleen iets de wereld in te gooien, maar hiermee ook echt zichtbaar te zijn? Wanneer je hier nog niet zo veel van weet, lijkt dit in de huidige maatschappij onmogelijk, maar inmiddels weet ik dat dit niet zo is en kan ik bij elk bedrijf het unieke op de juiste manier eruit laten springen.

Een prachtig portfolio

Ik heb al vele artikelen voor magazines als Hoefslag, CAP, MenSport, De Hippische Ondernemer en Manegeruiter mogen schrijven en bij enorm trots op. Als je daar de andere bedrijven waaronder PAVO, LTO, NAF, Mount advies en DMG bij optelt, kan het niet meer op. Het is geweldig om mensen te verbazen door hun gedachten, kennis en informatie op mijn eigen wijze op papier te zetten. Het enthousiasme van mijn klanten geeft me enorm veel energie en inspiratie. Van mijn klanten krijg ik vaak het compliment dat ik orde in de chaos schep en hun gevoel goed en leuk leesbaar op papier krijg. 

Het perfecte plaatje

Als fotografe heb ik mezelf gespecialiseerd in het fotograferen van (familie)portretten, paardenfotografie en bedrijfsfotografie. Juist deze combinatie maakt het fotograferen voor mij heel afwisselend en uitdagend. Ik ben steeds op zoek naar het perfecte plaatje van een bepaald moment of emotie. Het geeft een enorme kick als ik mensen kan verrassen en ontroeren met mijn foto’s. Als mijn foto’s aan de muur hangen of voor promotie worden gebruikt is dat nog eens extra gaaf.

Ik ontmoet de lezer van mijn biografie graag om te kijken wat ik voor jou kan creëren.

Wie weet dus tot snel!

Perfect als perfectionist 

Ik ben goed in wat ik doe op mijn eigen manier en wil daar natuurlijk steeds beter in worden, dat is een levenslang proces, waar ik de mensen en klanten om mij heen graag in meeneem. Als perfectionist had ik graag perfect willen zijn, maar helaas is me dat tot nu toe nog niet gelukt. Toch zou ik het een eer vinden om jou te mogen helpen met het vertellen van je boodschap of verhaal in zowel beeld als tekst. Samen iets moois creëren met een emotionele, promotionele of andere waarde. 

Het perfecte plaatje

Als fotografe heb ik mezelf gespecialiseerd in het fotograferen van (familie)portretten, paarden en fotografie voor het bedrijfsleven. Juist deze combinatie maakt het fotograferen voor mij heel afwisselend en uitdagend. Ik ben steeds op zoek naar het perfecte plaatje van een bepaald moment of emotie. Het geeft een enorme kick als ik mensen kan verrassen en ontroeren met mijn foto’s. Als mijn foto’s aan de muur hangen of voor promotie worden gebruikt is dat nog eens extra gaaf.

Ik ontmoet de lezer van mijn biografie graag om te kijken wat ik voor jou kan creëren.

Wie weet dus tot snel!

Wat ik voor jou kan betekenen

Fotografie

Wil je een professionele uitstraling van je uitingen die bij je huisstijl past?

Website & media

Social media, professionele teksten of een nieuwe website nodig?

Workshops

Leer zelf een social media strategie op te zetten of nog mooiere foto’s te maken.