Blogs en artikelen

Mogelijkheden

Een warrig verhaal omvormen tot een heldere en pakkende tekst? Of zie je door het bos de bomen niet meer en weet je niet waar te beginnen om het juiste gevoel in de tekst over te brengen? Ik kan zelfstandig of in samenwerking aantrekkelijke artikelen en blogteksten schrijven voor publicaties. Waarbij het natuurlijk nog belangrijker is om op de juiste manier op te vallen.

  • Intakegesprek waarna een plan en planning wordt opgesteld
  • Interview en/of literatuuronderzoek
  • Creatieve en unieke blogberichten en artikelen
  • Eindredactie

Prijs op aanvraag

Meer informatie?

“Voor onze hippische titels (Hoefslag, MenSport, Manegeruiter) werken we graag samen met Sabine, omdat ze kundig is, betrouwbaar, altijd kwaliteit levert en daarnaast verloopt de communicatie altijd zeer prettig. Omdat Sabine zowel beeld als video en tekst kan maken, is ze de ideale partner voor complete producties, voor zowel print als online. Sabine levert altijd op tijd en komt zelf met concrete (verhaal-) ideeën, wat haar tot een superfijne collega maakt.”
Danielle – Media Primair
“Inmiddels werken wij nu ruim een jaar samen met Sabine. Dat gaat erg prettig. Van creatieve content ideeën tot ondersteunende fotografie. En aan een half woord heeft ze genoeg om er op uit te kunnen en een goed inhoudelijk resultaat te leveren.”
Mieke – LTO Paardenhouderij
“Sabine schakelt snel en schrijft inhoudelijk sterke teksten, die ook nog eens prettig lezen.”
Liselotte – PAVO

Andere mogelijkheden voor bedrijven

social media

Een post of bericht voor social media maken, het lijkt zo simpel. In overleg maken we een strategie voor de content op je social media kanalen en gaan we deze vervolgens ook realiseren.

Websites

Een website staat aan de basis van de zichtbaarheid van jouw bedrijf en is op verschillende manieren in te zetten. Ik kan teksten, fotografie, ontwerp en realisatie van de website verzorgen. 

Hippische Ondernemer artikel

Nieuwsbrieven

Houd je klanten op de hoogte van het nieuws binnen jouw bedrijf of sector met behulp van emailmarketing. Of gebruik emailsoftware voor het automatisch versturen van emails over jouw diensten.  

Vormgeving

Advertenties, flyers, brochures en visuals spelen een belangrijke rol in de zichtbaarheid van bedrijven. Geprint, maar ook digitaal, zoals een e-book die je netjes opgemaakt wil hebben in jouw eigen huisstijl.