Bouw jouw succesvolle Business

Het traject voor ondernemers die gelijk goed willen starten

Als startende ondernemer wil jij je bedrijf het liefste direct goed op de kaart zetten, maar hoe doe je dat? Je bent specialist in jouw eigen vak, maar dat ondernemen komt er ook nog even bij. Daar ben je niet voor opgeleid en je merkt nu al dat dit een weg van vallen en opstaan wordt. Dat hoeft echter niet… In dit traject leer ik je alles wat je moet weten om jouw bedrijf een vliegende start te geven.

“Ik wil ook mijn dromen achternajagen…”

Je bent  je bedrijf gestart vanuit een bepaalde droom. Een mooie stal, ruiters zo goed mogelijk leren rijden, paardengezondheid verbeteren of iets anders. Met heel veel kennis van het vak kom je er vandaag echter niet meer. De sleutel tot het succes is zichtbaar zijn met de juiste marketing.

Maar:

 • Je hebt geen idee waar je moet beginnen…
 • Je bent niet tevreden met de website die je zelf hebt gemaakt, maar weet niet hoe je het ander moet aanpakken…
 • Je bent niet zichtbaar waardoor er ook geen klanten komen…
 • En de kosten blijven nog steeds stijgen, waardoor je wel stappen moet zetten…

“Ik heb hier echt veel aan gehad. Dit traject biedt niet alleen waardevolle inzichten in social media, contentcreatie en het schrijven van blogs, maar ik kon het ook op mijn eigen tempo doen, wat perfect was gezien mijn drukke schema.

Het werkboek is ook een aanrader om te gebruiken! Het maakt het uitvoeren van de opdrachten makkelijker en geeft zelfs nog meer informatie.

Wil jij meer halen uit jouw onderneming? Dan is deze Businessboost zeker een aanrader, het heeft mij geholpen bij het maken van planningen en het bouwen van mijn website!”

Amanda

M.D.B. Saddle Fitting

“Hoe ga je jezelf nu op de kaart zetten? Je bent met een hippische onderneming gestart, maar dan? Ik gebruikte de socials voor privé doeleinden, maar mijn bedrijf zichtbaar krijgen bij mijn klanten; daar had ik geen kaas van gegeten… Totdat ik bij Sabine terecht kwam en zij mij ging helpen met dit alles: er gaat een wereld voor je open!

Top begeleiding, en alles in handige stapjes, want het kostte voor mij wat tijd om het te gaan snappen en om er mee uit de voeten te kunnen! Ik denk dat deze boost voor iedere ondernemer geschikt is, maar ZEKER de hippische ondernemer is hier enorm bij gebaat!

Echt een aanrader!”

Natalie

Van Hulst Zadels

Ik werkte onder andere voor:

Wat is dit voor traject?

Dit is hét traject voor ondernemers die hun bedrijf op de kaart willen zetten. In een online traject leer ik je van A tot Z wat je nodig hebt om jouw onderneming een vliegende start te geven. Geen moeilijke systemen en begrippen, maar een plan dat bij jou en jouw bedrijf past. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen promotie op kan zetten en nog beter dan menig duur marketingbureau. En dat zonder dat je verkoperig hoeft over te komen!

Voor wie is het geschikt?

Hippische ondernemers zoals instructeurs, staleigenaren, zadelpassers, fysiotherapeuten, osteopaten, bitfitters, paardendierenartsen die:

 • Nog te weinig klanten bereiken
 • Iets met social media willen, maar niet weten waar te beginnen
 • Een hogere omzet willen bereiken
 • Groei nodig hebben om hun vaste baan op te zeggen
 • Niet zichtbaar zijn en dus niet bestaan voor hun doelgroep
 • Verstrikt zijn in alles wat online mogelijk is
traject groeien als hippische ondernemer

Na dit traject:

Even voorstellen: content expert Sabine Timman

Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen en laat dit nu juist een belangrijke factor zijn in het bereiken van je (toekomstige) klant. Hier leer ik je in mijn traject natuurlijk alles over. Ik heb 10 jaar ervaring met content creatie voor de allergrootste Nederlandse bedrijven in de paardenbranche, zoals: Hoefslag, BIT/CAP, PAVO, Bucas en Montar.

De kennis die ik inzet, heb ik onder andere opgedaan op de hbo-opleiding Paardenhouderij aan de HAS waar ik heb geleerd hoe je een succesvol paardenbedrijf opzet met vakken als bedrijfskunde, journalistiek en marketing. Daarnaast volgde ik een fotografieopleiding aan de Fotovakschool en momenteel een opleiding over online advertisement op de Mark Bongers Academy. Ook volg ik met regelmaat vakinhoudelijke cursussen over het ondernemen, fotografie, marketing en online trainingen maken.

Ik heb nu een goedlopend bedrijf, maar ook ik had de struggle dat ik aan het einde van de maand geld tekortkwam. Dit leverde behoorlijk wat stress of ik alle rekeningen wel kon betalen. Gelukkig is dat verleden tijd en heb ik nu klanten in overvloed die mij betalen wat ik waard ben, waardoor ik een financiële buffer heb en eindelijk kan sparen voor die grotere uitgaven om te bouwen aan mijn droombedrijf.

Nu hoor ik je denken:

 • Maar hoe doe ik dat dan?
 • Nee, ik ben daar op dit moment te druk voor
 • Gaat dat niet heel veel tijd kosten?
 • Ik heb geen geld om in mezelf en mijn bedrijf te investeren
 • Ik vind het spannend om dit aan te pakken

Waarom uitstellen? Laat jezelf en je bedrijf stralen!

Ben je klaar om stappen te zetten en eindelijk het echte plezier van het ondernemen te ontdekken?

Nu voor maar: 395 euro

Dit is wat je gaat leren:

Een start maken met je zichtbaarheid doe je niet zonder plan. Het klinkt logisch, maar toe nu toe ging je denk ik gewoon direct aan de slag met het maken van een social media post of iets anders? In deze module ga je alles strategisch opzetten en informatie vergaren waar je de komende periode op kunt voortborduren.

 • Binnen 60 minuten heb jij een helder doel en weet je waarvoor je gaat werken dit komende traject
 • Maak je een praktisch klantprofiel waar je straks alles aan kunt toetsen
 • Kom je erachter wat werkt in je communicatie en wat niet
 • Maak je een keuze uit welke communicatiekanalen bij jou passen en waar jouw focus op komt te liggen

Nadat je basiskennis hebt vergaard is het tijd om een stap verder te zetten door het opstellen van een contentplanning. Deze bespaart je niet alleen veel tijd, maar zorgt ook voor veel structuur.

 • Van geen inspiratie naar inspiratie in overvloed
 • Nooit meer constant het idee hebben dat je moet promoten, maar werken in campagnes
 • Template voor een contentplanning die je enkel hoeft in te vullen

Een website kan je helpen om gratis en voor niks via een zoekmachine gevonden te worden en kan zelfs direct voor verkopen zorgen. Daarom leer ik je in deze module samen met WordPress expert Anneke van Engelen hoe je dit bereikt.

 • Van een enorme berg informatie naar een gestructureerde opbouw
 • Hoe bouw je verschillende soorten pagina’s op?
 • Weten hoe je website vindbaar wordt op Google

Naast het goed inrichten van je website, kan bloggen je op een ideale manier helpen om op bepaalde termen gevonden te worden. Maar hoe kies je een onderwerp en nog belangrijker; hoe schrijf je een tekst?

 • Een lijst met blogideeën opzetten
 • Hoe maak je een tekst die mensen aantrekt?
 • Checklist om SEO toe te passen op je blog

Voor veel ondernemers zal social media een belangrijke rol innemen in hun uitingen. Ken jij de mogelijkheden al om deze kanalen ultiem in te zetten? De drie bekendste social media-platforms Facebook, Instagram en TikTok pluizen we helemaal voor je uit.

 • Stappenplan voor de juiste opbouw
 • Uitleg Meta Busines Suite om alles in te kunnen plannen
 • Video’s maken als veel gemiste kans

We gebruiken allemaal e-mail om berichten naar elkaar te versturen, maar zet jij het ook al in om bepaalde processen te automatiseren? Of een groep mensen tegelijk te bereiken met jouw boodschap?

 • Wat kun je met mailfunnels en automatische systemen?
 • Welk systeem past bij jou?
social media hippische ondernemer

Vind je dit nu overweldigend? Ik snap dat, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Ik ga het je allemaal uitleggen en dit is iets wat iedereen kan leren.

Waarom zou je NU meedoen?

Als je nog langer blijft emmeren, worden je concurrenten alleen nog maar succesvoller en de achterstand dus groter. Je moet iets met de stijgende prijzen, want de druk neemt toe. Iedere maand dat je geen geld verdient, blijft dat stressniveau overeind. Het werkplezier wordt niet alleen minder, maar ook de kans dat je bedrijf flopt ligt op de loer. Je voelt dat er iets moet gebeuren, dus waarom niet nu?!

Als professional heb ik al heel veel ervaring met het uit handen nemen van dit proces en sta ik te springen om jouw ondernemersdromen te helpen realiseren.

“Het liefste zou ik social media alleen privé gebruiken, maar zo werkt het helaas niet meer als je een eigen bedrijf runt. Dus zal ik als ‘40+-er’ ook online aan de bak moeten. Dan is de Business Boost van Sabine wel echt een uitkomst. Het is een ontzettend leerzaam en interactief traject, waarbij ik al veel over de geheimen van social media leerde. In het begin vond ik het echt een wirwar aan regels en mogelijkheden. 

Maar je wordt stap voor stap aan de hand genomen en daarnaast vooral gestimuleerd om door eenvoudige opdrachten jezelf, je bedrijf en je doelen en wensen helder te krijgen en deze ook te vertalen naar de (online) wereld. Niet alleen via de socials, maar ook binnen je eigen website, je mail, je huisstijl, het hele plaatje!

Dus mocht je als startende ondernemer goed van start willen, zou ik dit traject zeker aanbevelen! Je kunt de filmpjes en de lessen overal volgen wanneer je wilt. Ideaal als je druk bent of niet hele avonden aan de studie wilt. En ben je al bezig als ondernemer? Dan kun je mooi kijken of je alles online optimaal benut, waarschijnlijk houd je tijd over na deze boost-cursus!”

Mariska

Zadelpassie

Heb je nog twijfels?

Wanneer is het traject niet geschikt voor mij?

Ik kan natuurlijk niet voor jou beslissen, maar zelf ben ik laaiend enthousiast. En iedereen die ik het overzicht van de modules laat zien trouwens ook. Ik snap dat het eng is om stappen te nemen richting verandering, maar ik kan je zeggen dat het traject je positief gaat verrassen. Het traject is niet geschikt:

 • Als je nog geen ondernemer bent of op korte termijn wilt worden
 • Je niet meer geld wilt verdienen
 • Je niet meer structuur wilt hebben in je onderneming
 • Je graag stress hebt dat je iets moet posten, maar niet weet wat
 • Je gefrustreerd wilt blijven dat je posts geen effect hebben

Herken jij je niet in de bovenstaande puntjes, maar twijfel je of het traject geschikt voor je is? Stuur dan een mailtje naar info@sab-media.nl dan plannen we vrijblijvend een telefonische afspraak in om dit te onderzoeken.

Kan ik daar wel tijd voor vrijmaken?

Ik zeg altijd: tijd kan je maken. Je moet jezelf dit traject gunnen om op termijn tijd te kunnen besparen. Het kost nu even wat meer tijd, maar dit doet je om te investeren in jezelf en in je bedrijf. 

Bovendien kan je de online lessen volgen op een moment dat het jou uitkomt en kan je dit overal op je laptop, tablet of telefoon volgen. 

De prijs is best een investering…

Een investering, daar zeg je het goed, maar wel een investering die zich dubbel en dwars terug gaat verdienen. Je investeert in je bedrijf, je skills en je kennis. Dit zal je altijd van pas komen in de toekomst. De eerste keer dat ik een bedrag als dit uitgaf, vond ik het ook erg spannend. Het leuke aan deze investering is ook nog eens dat je deze kan aftrekken van de omzet die je maakt. Dit levert je dus een belastingvoordeel op, waardoor de daadwerkelijke kosten nog lager uitvallen.

Kan ik het traject met meerdere personen volgen?

Als je onderneemt met een businesspartner is het inderdaad een goed idee om samen het traject te volgen. Het is niet de bedoeling om je inloggegevens door te sturen naar iemand anders of dit materiaal te gebruiken om anderen les te geven.

Wat als ik niet zelf met mijn website aan de slag wil? Kan jij dit ook uit handen nemen?

Een hele goede vraag en heel begrijpelijk. In dit geval zijn er meerdere opties mogelijk. Als je alleen een website wilt laten bouwen dan zou ik toch instappen in het traject, zodat je wel de kennis in huis haalt hoe bepaalde dingen werken en wat de achterliggende gedachte is achter een goede website. Dit bevordert het proces als je ons inschakelt om je website voor je te bouwen. Wil je het liefste je hele marketing uit handen geven? Dat kan ook! Kijk hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden hiervan.

Als je tot hier hebt gelezen dan heb je vast interesse, maar misschien twijfel je nog of heb je vragen?

Mail me, dan maken we een belafspraak om deze te beantwoorden.

Businessboost paardenbedrijf