Podcast

Raak geïnspireerd door ondernemers die al heel succesvol zijn in hun zichtbaarheid

Luister nu de gratis podcast met interviews met verschillende bedrijven

Ieder bedrijf en iedere ondernemer heeft een eigen verhaal en dat vraagt dus ook een andere aanpak om zichtbaar te zijn en de onderneming optimaal tot zijn recht te laten komen. Want juist dat is wat zichtbaarheid met je bedrijf doet. Zichtbaarheid kan je via allerlei kanalen inzetten. Denk aan een website, social media, maar ook offline in vakbladen of misschien wel met een bord langs de kant van het voetbalveld.

Doel van deze podcast serie is jou als ondernemer inspireren om nog meer en bovendien nog leukere klanten te krijgen. Ja dat kan! In deze podcast-serie ga ik in gesprek met succesvolle ondernemers en vraag ik naar hun verhaal, hun aanpak en de struggles die ze tegen zijn gekomen.

Content expert voor hippische ondernemers Sabine Timman

Wie ben ik?

Je zult je nu vast afvragen wie deze ik is. Mijn naam is Sabine Timman en ik help met mijn bedrijf SAB Media verschillende bedrijven met hun zichtbaarheid online en offline. Van het maken van blogs om beter gevonden te worden in Google tot fotografie, video’s, complete websites en social media. 

Het is mijn passie om ondernemers, zeker de startende, te helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle onderneming en daarom is het mijn missie geworden om zo veel mogelijk bedrijven te inspireren met deze podcast om zelf aan de slag te gaan.

De podcast is dus niet alleen voor de ondernemers die met hun handen in het haar zitten en drastisch op zoek zijn naar meer klanten of leukere klanten, maar zeker ook de personen die zich willen blijven ontwikkelen. Een bedrijf is immers nooit af en daar beweeg jij in je communicatie naar (toekomstige) klanten in mee.

Benieuwd naar alle verhalen van andere bedrijven?

Schrijf je gratis in en ontvang automatisch een melding van alle nieuwe afleveringen.