Retourneren & terugbetalen

Hoe werkt het terugsturen van producten?

Wanneer bestelde afdrukken beschadigd zijn of fouten in de afdruk bevatten, is het mogelijk om deze te retourneren om wel de beoogde versie te krijgen. Gelukkig gebeurt het niet vaak, maar helaas zijn er altijd uitzonderingen. Op deze pagina vind je de retourinstructies. 

Retour instructies

Wanneer je een product retour wilt sturen is het belangrijk om hierover via de mail info@sab-media.nl contact op te nemen over de klacht. Stuur hierbij vooral foto’s mee om je verhaal te illustreren. 

Samen wordt gezocht naar een oplossing die in de meeste gevallen bestaat uit het herdrukken van het product. In sommige gevallen is het nodig om de afdruk retour te sturen, dit kan naar:

SAB Fotografie & Media
Muldershof 14
5258 CL Berlicum

Terugbetaling

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Gelukkig is het niet in elk geval nodig om het foutieve product terug te sturen en krijg je het goede product kosteloos toegestuurd.

Versturen van de items

Wanneer je je retourpakket klaar hebt gemaakt dan kun je dit versturen vanuit een verzendpunt naar eigen keuze. Bewaar je verzendbewijs goed, want dit is je bewijs dat je een retour hebt verstuurd.

Wanneer wij je retour hebben ontvangen dan verwerken wij deze zo spoedig mogelijk.