Fotografie

Businessfotografie

Een foto is zo gemaakt, maar heb jij er als ondernemer wel eens over nagedacht hoe je wilt overkomen naar de buitenwereld? De uitstraling en de identiteit van het bedrijf, diensten of producten zijn het belangrijkste om in een businesshoot naar voren te laten komen.

Foto’s om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten, leveren een grote meerwaarde voor je bedrijf of merk. Ik maak als fotograaf niet enkel de foto’s, maar ik denk tijdens een intakegesprek ook mee over de uitstraling van het bedrijf en op welke manier de foto’s hierin kunnen passen. Op basis hiervan zetten we samen een plan op om unieke content te creëren en jouw bedrijf eruit te laten springen.

Dit wil jij toch ook?

  • Het neerzetten van een statement dat jouw bedrijf kwaliteit levert, want dat stralen je foto’s uit
  • Een eigen uitstraling en geen stockfoto’s die je concurrenten ook gebruiken
  • Verbeterde zichtbaarheid door aantrekkelijke beelden die de juiste klanten aantrekken
  • Een tijdsbesparing doordat alles voor je wordt geregeld en jij vervolgens weer een flinke poos vooruit kunt met het geschoten fotomateriaal

Maatwerk nodig?

Businessfotografie is maatwerk. Dit is uiteraard mogelijk. Het ook mogelijk om op uur-, dag- of projectbasis te werken. Voor vrijblijvend advies: Neem contact met me op en ik denk graag met je mee.