meeloopdagen

Inhoud

Om je portfolio uit te breiden en natuurlijk ook heel veel bij te leren geef ik jullie een kijkje in de keuken tijdens een van de meeloopdagen. Tijdens zo’n dag gaan we in twee verschillende settings fotograferen, dus twee verschillende fotoshoots. Bij interesse kan een van de twee shoots ook het maken van blackfoto’s zijn.

Tijdens een meeloopdag vertel ik welke instellingen ik gebruik, wat mijn werkwijze is, hoe ik een model op haar gemak stel en een paard verleid om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Daarnaast vertel ik jullie ook van alles over poses en belichting en kunnen jullie mij uiteraard ook allerlei andere tips vragen die je direct kunt toepassen.

Aan de meeloopdagen hangt geen niveau vast, al is het wel handig dat je weet hoe je in de manuele stand je camera moet bedienen en over een zoomlens beschikt. Wanneer dit nog niet het geval is, is het mogelijk om voorafgaand aan de meeloopdag een theorieles bij te boeken.

Prijs € 95,00 per persoon

Meeloopdag boeken

Of volg een privéworkshop of online curus

privé workshop

Wil jij leren om nog mooiere foto’s te maken, tips te krijgen om je model(len) aan te sturen en weten hoe je die ene bewerking in Photoshop voor elkaar krijgt? Een privé workshop wordt volledig op maat voor jou ingericht.

Online cursussen

Meer bijleren over fotografie en het creëren van andere content, maar doe jij dit liever op je eigen tempo in je eigen tijd? Speciaal voor jou heb ik een aantal online cursussen ontwikkeld over verschillende onderwerpen.