Fotografiepakket small

Inhoud reportage

Foto’s en teksten om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten, leveren een grote meerwaarde voor je bedrijf of merk. Ik maak als fotograaf niet enkel de foto’s, maar ik denk tijdens een intakegesprek ook mee over de uitstraling van het bedrijf en op welke manier de foto’s hierin kunnen passen. Op basis hiervan zetten we samen een plan op om unieke content te creëren om jouw bedrijf eruit te laten springen.

  • Op één locaties naar keuze
  • Intakegesprek met beeldplan
  • Duur fotoshoot: 1,5 uur
  • De mogelijkheid om zelf je foto’s uit te kiezen
  • Inclusief 15 foto’s op hoge resolutie en in (aangepast) webformaat, deze foto’s mogen digitaal voor commerciële doeleinden worden gebruikt
  • Foto’s op een USB stick
  • Mogelijkheid tot bijbestellen

Prijs: € 325,00 excl. BTW

De tarieven voor de fotoshoots zijn exclusief BTW en reiskosten. De bijkomende reiskosten bedragen € 0,19 per kilometer vanaf postcode 5258 CL.

Zakelijke shoot boeken

"Sabine heeft mega mooie bedrijfsfoto’s gemaakt van mij als sportpsycholoog. Ze nam ruim de tijd en haar foto’s zijn echt mega mooi en hebben net wat extra’s. Sabine helpt je vooral om je op je gemak te voelen zodat je natuurlijk en stralend op de foto’s staat. Ze helpt je met poses en hoe je kan staan of zitten en is echt mega geduldig daarin. Ze heeft ook verstand van het paard dus weet ook hoe je een mooie uitgestrekte draf op de foto zet of wat een mooie hoek voor een appuyement is. Enorme plus! Sabine is echt een aanrader voor je (paarden)foto’s!"
Anne Loosveld
“Sabine gaat professioneel te werk, luistert naar de wensen van de klant en denkt mee om tot het gewenste resultaat te komen. Ze neemt de tijd om tot het juiste beeld te komen en laat je meekijken naar de resultaten. Daarnaast stelt ze de personen op de foto op hun gemak, waardoor het niet ongemakkelijk is. De beelden zijn snel verwerkt, waardoor je kunt kiezen uit de resultaten en ook de definitieve foto's worden snel verwerkt en verstuurd.”
Ilse – Achter de Blauwe Deur Fysiotherapie
"Het was best wel gek om zonder paard en zonder cap op de foto te gaan! Gelukkig is het altijd heel gezellig met Sabine en maakt zij het heel relaxt. Ik vergeet de camera al snel bij Sabine omdat ze een grapje maakt en mij het gevoel geeft dat we gewoon een leuke dag hebben. En dan zie je de foto’s en ben ik iedere keer weer blij. Precies zoals ik ben en spontaan. Nooit over de top. Ik denk dat zij het ook heel belangrijk vindt dat ik op de foto staat zoals ik ben."
Chantal van Lanen

Maatwerk nodig?

Staat de fotoshoot die je zoekt hier niet tussen? Maatwerk is uiteraard mogelijk. Naast de standaardfotografie pakketten is het ook mogelijk om op uur-, dag- of projectbasis te werken.

Voor vrijblijvend advies: Neem contact met me op en ik denk graag met je mee.