Ook een succesvol paardenbedrijf?

Wil jij als hippische ondernemer stappen zetten voor het bereiken van een consistente klantenstroom?

Vraag nu mijn gratis e-book aan: Zo krijg jij in 7 stappen jouw paardenbedrijf mega succesvol!

Je gaat akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens de privacyverklaring

Even voorstellen: content expert Sabine Timman

Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen en laat dit nu juist een belangrijke factor zijn in het bereiken van je (toekomstige) klant. Hier leer ik je in mijn traject natuurlijk alles over. Ik heb 10 jaar ervaring met content creatie voor de allergrootste Nederlandse bedrijven in de paardenbranche, zoals: Hoefslag, BIT/CAP, PAVO, Bucas en Montar.

Jarenlange ervaring en kennis
De kennis die ik inzet, heb ik onder andere opgedaan op de hbo-opleiding Paardenhouderij aan de HAS waar ik heb geleerd hoe je een succesvol paardenbedrijf opzet met vakken als bedrijfskunde, journalistiek en marketing. Daarnaast volgde ik een fotografieopleiding aan de Fotovakschool en momenteel een opleiding over online advertisement op de Mark Bongers Academy. Ook volg ik met regelmaat vakinhoudelijke cursussen over het ondernemen, fotografie, marketing en online trainingen maken.

Goedlopend bedrijf
Ik heb nu een goedlopend bedrijf, maar ook ik had de struggle dat ik aan het einde van de maand geld tekortkwam. Dit leverde behoorlijk wat stress of ik alle rekeningen wel kon betalen. Gelukkig is dat verleden tijd en heb ik nu klanten in overvloed die mij betalen wat ik waard ben, waardoor ik een financiële buffer heb en eindelijk kan sparen voor die grotere uitgaven om te bouwen aan mijn droombedrijf.

Ben jij klaar om aan je droombedrijf te gaan werken?

Ben jij een instructeur, staleigenaar, zadelpasser, fysiotherapeut, osteopaat, bitfitter of paardendierenarts en heb je het gevoel dat je:

De oplossing?

Het vergroten en inzetten van je zichtbaarheid op de juiste manier!

Hoe fijn zou het zijn als jouw website automatisch nieuwe klanten bij je binnenbrengt, simpelweg doordat je gevonden wordt? Dat de berichtjes die je schrijft voor social media je écht iets opleveren? En dat je er wekelijks veel minder tijd en energie in moet steken?

Start direct met het laten groeien van jouw paardenbedrijf met deze 7 praktische stappen en download mijn gratis e-book.

Je gaat akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens de privacyverklaring

Website hippische ondernemer