Online budget shoot

Inhoud reportage

Wil jij een keer echt mooie foto’s om te gebruiken op social media dan is deze fotoshoot helemaal iets voor jou. Wanneer je de foto’s niet wilt afdrukken is een webformaat prima van kwaliteit om voor allerlei doeleinden te gebruiken.

  • Op één locatie naar keuze
  • Duur fotoshoot: 1 uur
  • Inclusief 5 digitale foto’s op webformaat met subtiel logo

Prijs: € 95,00 per paard/persoon

De tarieven voor de fotoshoots zijn exclusief reiskosten, deze bedragen € 0,23 per kilometer vanaf postcode 5258 CL. Bij adressen binnen een straal van 10 kilometer (enkele reis) worden geen reiskosten berekend.

Fotoshoot boeken

“Sabine luistert naar je wensen en neemt daarna alle tijd om de juiste foto's te maken. Eventueel doet ze nog extra bewerkingen in de foto’s naar wens. En als je haar tips opvolgt is het moeilijk een keuze te maken uit de prachtige foto's!”
Edith de Wild
“Ik ben super tevreden over Sabine. Vorig jaar had ik een fotoshoot met 3-jarige hengst. Sabine nam alle tijd en stelde mij en mijn paard op het gemak om de beste foto's te maken. De foto's zijn heel mooi geworden en Sabine is zeker een aanrader!”
Dorien van der Lee
“Ik zag best tegen de fotoshoot op, aangezien ik mezelf nooit leuk op foto’s vind staan. Gelukkig viel het reuze mee en werkte mijn hondje Senna goed mee. Het zijn hele gave foto’s geworden en de eerste waar ik een keer leuk op de foto sta!”
Anita Frunt

Andere particuliere fotoreportages

Medium fotoreportage

Een fotoreportage die geheel persoonlijk samen te stellen is.

Uitgebreide fotoreportage

Fotoreportage met intakegesprek en moodboard. 

Fotodagen

Voor meerdere personen of paarden op één locatie.

Holi kleurenpoeder

Probeer eens iets geheel anders met verschillende kleurenpoeders!