Medium fotoreportage

Inhoud reportage

Hierbij wordt er thuis of op een mooie locatie, zoals het bos, strand of de heide een fotoserie gemaakt die persoonlijk in te vullen is. De foto’s die besteld worden, zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik.

  • Op één locatie naar keuze
  • Duur fotoshoot: 1 uur
  • De mogelijkheid om zelf je foto’s uit te kiezen
  • Inclusief 8 digitale foto’s op hoge resolutie en webformaat met logo voor gebruik op social media
  • Mogelijkheid tot bijbestellen

Prijs: € 125,00

De tarieven voor de fotoshoots zijn exclusief reiskosten, deze bedragen € 0,23 per kilometer vanaf postcode 5258 CL. Bij adressen binnen een straal van 10 kilometer (enkele reis) worden geen reiskosten berekend.

Fotoshoot boeken

“Onze dochter Kiki had haar eerste fotoshoot gewonnen bij een dressuurwedstrijd in Berlicum. En omdat dit zo’n gave foto’s zijn geworden hebben we het jaar erna een nieuwe shoot gepland met haar nieuwe pony. Sabine is heel rustig, neemt de tijd en maakt écht prachtige foto’s. Echt een aanrader! Ondertussen zijn we alweer een pony rijker...binnenkort maar weer eens een date plannen.”
Wieteke van der Heijden
“Ik heb Inmiddels drie fotoshoots gedaan met Sabine, waarbij het resultaat echt geweldig was. Ze is erg enthousiast tijdens de shoots, waardoor de sfeer ook nog is erg leuk is! Ze heeft oog voor de perfecte foto, en denkt erg goed met je mee. Sabine is de ideale paardenfotograaf”
Fleur Roest
“De foto’s van SAB stralen echt vakmanschap, professionaliteit, passie en creativiteit uit. Sabine weet iedereen die minder comfortabel is op zijn of haar gemak te stellen. Zo kan iedereen zijn dierbare momenten en herinneringen vastleggen in een onvergetelijke shoot. Ze weet met haar creativiteit en inzicht de meest gave en aparte foto’s te maken als je juist niet verlegen bent. Sabine maakt al jaren foto’s van mijn paarden en weet mij steeds weer te verassen! Ik kan mijn huis inmiddels volhangen met de meest prachtige creaties. Ik ben haar hier echt ontzettend dankbaar voor! Voor mij niemand anders meer!"
Joyce Wever

Andere particuliere fotoreportages

Online budget shoot

Ideaal voor online gebruik. 8 digitale foto’s op webformaat.

Uitgebreide fotoreportage

Fotoreportage met intakegesprek en moodboard. 

Fotodagen

Voor meerdere personen of paarden op één locatie.

Holi kleurenpoeder

Probeer eens iets geheel anders met verschillende kleurenpoeders!