Online cursus
content maken

Hoe start ik als ondernemer met het maken van content?

Ideaal om te starten

De ideale eerste stap om laagdrempelig met bedrijfscontent aan de slag te gaan

Compleet pakket

Tips voor passende teksten, fotografie en video’s

Plus allerlei extra's

Praktische opdrachten om inspiratie te vergaren en jouw contentplanning op te zetten

Wat leer je:

 • Wat content doet en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken
 • Hoe je een keuze maakt uit alle kanalen
 • Hoe je aandacht trekt met een website
 • Hoe teksten aantrekkelijker worden
 • Hoe je foto en video kunt inzetten
 • Hoe je inspiratie krijgt voor je content
 • Hoe je een contentplanning opstelt

Start direct en krijg toegang tot alle video’s, opdrachten en tips.
Eenmalige prijs: nu €129,00!

“Nu ik volledig voor mezelf ga beginnen komt de module content maken voor ondernemers op het juiste moment. Deze cursus helpt me om te focussen en zet me continu aan het denken. Sabine let op de kleinste details en zorgt dat het hele plaatje klopt en vooral ook bij mijn bedrijf past. In mijn werk ben ik continu bezig met emoties en lichaamstaal en waar sla ik de plank mis, op mijn website en in mijn content. Nu begin ik het posten van berichten zelfs leuk te vinden omdat het me minder tijd en energie kost en ze veel meer impact hebben. Sabine is een jonge ondernemende vrouw en deelt haar kennis en ervaring in de filmpjes en praktijkopdrachten van de module. Dit werkt voor mij inspirerend en ik krijg er energie van om nu zelf aan de slag te gaan.”
Inge Meijers

Ben jij zelfstandige ondernemer en wil je graag zelf leren hoe jij beter zichtbaar kunt zijn door de contenttouwtjes in handen te nemen of heb je een assistent of werknemer die meer wil leren om met de juiste kennis voortvarend aan de slag te gaan? Dan is deze online cursus echt iets voor jou! 

Het is de ideale manier om laagdrempelig meer te leren over content maken op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt alles volgen via de laptop, vaste computer, tablet of telefoon. Daarnaast houdt het systeem precies bij waar je gebleven bent, zodat je de volgende keer direct weer verder kunt.

De cursus bestaat uit handige video’s waarin ik allerlei dingen uitleg. Ook zijn er allerlei downloads beschikbaar met praktische opdrachten.

Na aankoop heb je levenslang toegang tot de cursus, waardoor je hem dus zo vaak kunt terugkijken als je zelf wilt. Bovendien kan je extra vragen en je vorderingen delen in de community. 

Welke bedrijven ik al mocht helpen met hun content:

Weet jij als ondernemer dat je er niet omheen kan om je social media en website te gebruiken voor meer zichtbaarheid?

Het lijkt tegenwoordig wel alsof je overal aanwezig moet zijn, hoe doen andere ondernemers dat toch? En waarom is content nou zo belangrijk?

In deze cursus vertel ik je exact wat de waarde van content is en hoe jij die in kan zetten voor een volle agenda. Want dat is immers wat we allemaal willen toch! Een succesvolle ondernemer zijn. En geloof het of (nog) niet; dit begint allemaal met zichtbaarheid.

Raak alsjeblieft niet in paniek en denk niet dat je nu op alle offline en online kanalen zichtbaar moet zijn, want ik kan je verzekeren dat dit niet hoeft. Ook daar leg ik je alles over uit en hoe je kunt kiezen wat het beste bij jou en je doelgroep past. En vervolgens gaan we gewoon lekker praktisch aan de slag met het opzetten van een plan, het vergaren van inspiratie en het maken van een contentplanning, zodat je een vliegende start kunt maken.

social media voor hippische bedrijven

Even voorstellen: content expert Sabine Timman

Leuk om jullie hier te treffen als gelijkgestemde ondernemers, allemaal in hetzelfde schuitje. We vinden ons werk ontzettend leuk, maar om dit uit te kunnen voeren en klanten blij te maken moeten we nu eenmaal zichtbaar zijn. 

Als content creator in beeld en tekst heb ik inmiddels enorm veel ervaring opgebouwd op dit gebied. Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen en laat dit nu juist een belangrijke factor zijn binnen het creëren van content (hier vertel ik je in mijn cursus natuurlijk alles over).

Starten met het maken van content als ondernemer:

Deze online cursus is de ideale manier om laagdrempelig meer te leren over content maken op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt alles volgen via de laptop, vaste computer, tablet of telefoon. Daarnaast houdt het systeem precies bij waar je gebleven bent, zodat je de volgende keer direct weer verder kunt.

De cursus bestaat uit handige video’s waarin ik allerlei dingen uitleg. Ook zijn er allerlei downloads beschikbaar met praktische opdrachten.

Na aankoop heb je levenslang toegang tot de cursus, waardoor je hem dus zo vaak kunt terugkijken als je zelf wilt. Bovendien kun je extra vragen stellen en je vorderingen delen in de community. 

Inhoud van de cursus:

 • Wat content doet en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken
 • Hoe je een keuze maakt uit alle kanalen
 • Hoe je aandacht trekt met een website
 • Hoe teksten aantrekkelijker worden
 • Hoe je foto en video kunt inzetten
 • Hoe je inspiratie krijgt voor je content

Over Sabine Timman

Als content creator in beeld en tekst heb ik inmiddels enorm veel ervaring opgebouwd op dit gebied. Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen en laat dit nu juist een belangrijke factor zijn binnen het creëren van content.