Fotodagen

Inhoud reportage

Heb je meerdere mensen op je stal of vereniging staan die een fotoshoot willen? Dan kan je hier een fotodag organiseren om te profiteren van een leuke korting én een mooie en blijvende herinnering.

  • Op één locatie naar keuze
  • Minimaal 5 fotoshoots
  • Keuze uit portretshoot (5 foto’s) of rijden en portret (8 foto’s)
  • Digitale foto’s op hoge resolutie en webformaat met subtiel logo
  • Mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen

Portret: € 75,00 per persoon/paard

Portret & rijden: € 95,00 per persoon/paard

De tarieven voor de fotoshoots zijn exclusief reiskosten, deze bedragen € 0,23 per kilometer vanaf postcode 5258 CL. Bij adressen binnen een straal van 10 kilometer (enkele reis) worden geen reiskosten berekend.

Fotoshoot boeken

“Sabine kwam bij ons op stal voor een fotodag, waarbij we konden kiezen tussen een portretshoot of een rijden met portret shoot. Wij kozen voor de portretshoot. Sabine was geduldig en kwam met leuke ideeën. Ze heeft zelfs de foto voor onze trouwuitnodiging gemaakt! Ze wist goed hoe ze ons het beste op de foto kon zetten. We mochten 5 foto’s uitzoeken, maar omdat Sabine zoveel mooie foto’s had gemaakt, hebben we ze bijna allemaal besteld. Sabine is een kundige, enthousiaste en vriendelijke fotograaf. SAB Fotografie is zeker een aanrader!”
Kayleigh Swinkels
“Wij hebben meegedaan aan een fotodag op de rijvereniging. Het was een hele fijne relaxte fotoshoot met geweldig resultaat! Sabine helpt je zelfs mee met tips met betrekking tot het rijden om zo mooi mogelijk op de foto te komen.”
Lieke Wijnen
Naam

Andere particuliere fotoreportages

Online budget shoot

Ideaal voor online gebruik. 8 digitale foto’s op webformaat.

Uitgebreide fotoreportage

Fotoreportage met intakegesprek en moodboard. 

Medium fotoreportage

Een fotoreportage die geheel persoonlijk samen te stellen is.

Holi kleurenpoeder

Probeer eens iets geheel anders met verschillende kleurenpoeders!