Social media scan

Krijg een gratis social media scan!

Vandaag de dag is iedereen druk in de weer op social media. Het is dé place to be om als ondernemer zichtbaar te zijn voor je klanten. Maar inmiddels zijn hier zo veel mensen en bedrijven actief dat dit geen garantie is om door jouw doelgroep te worden opgemerkt. Om op te vallen bij je (toekomstige) klanten, is het belangrijk om de basis van je pagina goed op orde te hebben, maar hoe weet je als ondernemer of dit zo is en of jij met je posts wel de juiste snaar raakt?

Goed nieuws, want als content creator weet ik precies wat mensen aanspreekt. En ik leg je uit hoe jij dat doet in de social media scan!

Content expert voor hippische ondernemers Sabine Timman

Wie ben ik?

Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen en laat dit nu juist een belangrijke factor zijn in het bereiken van je (toekomstige) klant. Hier leer ik je in mijn traject natuurlijk alles over. Ik heb 10 jaar ervaring met content creatie voor de allergrootste Nederlandse bedrijven in de paardenbranche, zoals: Hoefslag, BIT/CAP, PAVO, Bucas en Montar.

De kennis die ik inzet, heb ik onder andere opgedaan op de hbo-opleiding Paardenhouderij aan de HAS waar ik heb geleerd hoe je een succesvol paardenbedrijf opzet met vakken als bedrijfskunde, journalistiek en marketing. Daarnaast volgde ik een fotografieopleiding aan de Fotovakschool en momenteel een opleiding over online advertisement op de Mark Bongers Academy. Ook volg ik met regelmaat vakinhoudelijke cursussen over het ondernemen, fotografie, marketing en online trainingen maken.

Wil jij als ondernemer weten waar de verbeterpunten liggen in de social media van jouw bedrijf en hoe je dus beter zichtbaar kunt worden?

Vraag direct een social media scan aan!