professionaliseer traject

Samen aan de slag met jouw marketing

Ben jij al een paar jaar bezig met het ondernemen, maar lukt het nog niet om een consistente klantenstroom te krijgen? Of staan je stallen wel vol, maar blijft er onderaan de streep vrijwel niks over? Laat mij je alsjeblieft helpen om iedereen te laten zien hoe goed jij bent in je vak!

“Ik wil ook mijn dromen achternajagen…”

Je bent ooit in de paarden gegaan door een bepaalde droom. Een mooie stal, ruiters zo goed mogelijk leren rijden, paardengezondheid verbeteren of iets anders. Met heel veel kennis van het vak kom je er vandaag echter niet meer. De sleutel tot het succes is zichtbaarheid.

Maar:

 • Je hebt geen idee waar je moet beginnen…
 • Je kan op dit moment niks met je website, omdat je niet weet hoe het werkt…
 • Je bent niet zichtbaar waardoor er ook geen klanten komen…
 • En de kosten blijven nog steeds stijgen, waardoor je wel stappen moet zetten…

Ik werkte onder andere voor:

Wat is dit voor traject?

Dit is hét 1 op 1 traject voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en daar een extra handje bij kunnen gebruiken. In het traject van zes maanden gaan we samen aan de slag met het opzetten van een bedrijfsstrategie die niet alleen bij jou past, maar ook bij je doelgroep en de tijd waarin je het nu moet zien te redden met je onderneming. Zeker geen makkelijke periode waarin alles constant veranderd en je vrijwel niet meer zonder marketing kunt. 

Vervolgens maken we een stappenplan om jouw onderneming succesvol in de picture te zetten. Geen moeilijke systemen en begrippen, maar een plan dat bij jou en jouw bedrijf past. Ik ga je helpen met het opzetten van je eigen marketing, waarna je een basis hebt staan waar je zelf mee verder kunt.

Voor wie is het geschikt?

Hippische ondernemers zoals instructeurs, staleigenaren, zadelpassers, fysiotherapeuten, osteopaten, bitfitters, paardendierenartsen die:

 • Nog te weinig klanten bereiken
 • Iets met social media willen, maar niet weten waar te beginnen
 • Een hogere omzet willen bereiken
 • Groei nodig hebben vanwege de stijgende kosten
 • Niet zichtbaar zijn en dus niet bestaan voor hun doelgroep
 • Verstrikt zijn in alles wat online mogelijk is

Na dit traject:

“Ik heb hier echt veel aan gehad. De Businessboost biedt niet alleen waardevolle inzichten in social media, contentcreatie en het schrijven van blogs, maar ik kon het ook op mijn eigen tempo doen, wat perfect was gezien mijn drukke schema.

Het werkboek is ook een aanrader om te gebruiken! Het maakt het uitvoeren van de opdrachten makkelijker en geeft zelfs nog meer informatie.

Wil jij meer halen uit jouw onderneming? Dan is de Businessboost zeker een aanrader, het heeft mij geholpen bij het maken van planningen en het bouwen van mijn website!”

Amanda

M.D.B. Saddle Fitting

“Hoe ga je jezelf nu op de kaart zetten? Je bent met een hippische onderneming gestart, maar dan? Ik gebruikte de socials voor privé doeleinden, maar mijn bedrijf zichtbaar krijgen bij mijn klanten; daar had ik geen kaas van gegeten… Totdat ik bij Sabine terecht kwam en zij mij ging helpen met dit alles: er gaat een wereld voor je open!

Top begeleiding, en alles in handige stapjes, want het kostte voor mij wat tijd om het te gaan snappen en om er mee uit de voeten te kunnen! Ik denk dat deze boost voor iedere ondernemer geschikt is, maar ZEKER de hippische ondernemer is hier enorm bij gebaat!

Echt een aanrader!”

Natalie

Van Hulst Zadels

Even voorstellen: content expert Sabine Timman

Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen en laat dit nu juist een belangrijke factor zijn in het bereiken van je (toekomstige) klant. Hier leer ik je in mijn traject natuurlijk alles over. Ik heb 10 jaar ervaring met content creatie voor de allergrootste Nederlandse bedrijven in de paardenbranche, zoals: Hoefslag, BIT/CAP, PAVO, Bucas en Montar.

De kennis die ik inzet, heb ik onder andere opgedaan op de hbo-opleiding Paardenhouderij aan de HAS waar ik heb geleerd hoe je een succesvol paardenbedrijf opzet met vakken als bedrijfskunde, journalistiek en marketing. Daarnaast volgde ik een fotografieopleiding aan de Fotovakschool en momenteel een opleiding over online advertisement op de Mark Bongers Academy. Ook volg ik met regelmaat vakinhoudelijke cursussen over het ondernemen, fotografie, marketing en online trainingen maken.

Ik heb nu een goedlopend bedrijf, maar ook ik had de struggle dat ik aan het einde van de maand geld tekortkwam. Dit leverde behoorlijk wat stress of ik alle rekeningen wel kon betalen. Gelukkig is dat verleden tijd en heb ik nu klanten in overvloed die mij betalen wat ik waard ben, waardoor ik een financiële buffer heb en eindelijk kan sparen voor die grotere uitgaven om te bouwen aan mijn droombedrijf.

Nu hoor ik je denken:

 • Maar hoe doe ik dat dan?
 • Nee, ik ben daar op dit moment te druk voor
 • Gaat dat niet heel veel tijd kosten?
 • Ik heb geen geld om in mezelf en mijn bedrijf te investeren
 • Ik vind het spannend om dit aan te pakken

Inhoud van het professionaliseer traject

Kort en krachtig: we gaan samen aan de slag met het neerzetten van je contentstrategie. Dit zodat jij na afloop van dit traject een ijzersterke basis hebt staan waar je zelf mee verder kan met het aantrekken van de klanten die bij jou passen.

Het programma voor het traject ziet er als volgt uit:

 1. Intake- en strategiesessie (t.w.v. €250,-)
 2. Sessie om het gebruik van verschillende communicatiekanalen te bespreken en er 3 te kiezen waar de focus op komt te liggen + het opstellen van een contentplanning (t.w.v. €350,-)
 3. Toegang tot de online leeromgeving + het werkboek (t.w.v. €750,-)
 4. 5 begeleidingsuren die je zelf mag invullen naar wens (t.w.v. €450,-)

Waarom uitstellen? Laat jezelf en je bedrijf stralen!

Ben je klaar om stappen te zetten en eindelijk het echte plezier van het ondernemen te ontdekken?

Nu voor: €1.750,-

Of €325,- per maand