Social media scan

Krijg een gratis social media scan!

Vandaag de dag is iedereen druk in de weer op social media, want dat is de place to be om als ondernemer zichtbaar te zijn voor je klanten. Maar inmiddels zijn er zo veel bedrijven op deze kanalen actief dat dit geen garantie is om door jouw doelgroep te worden opgemerkt. Om op te vallen bij je (toekomstige) klanten, is het sowieso belangrijk om de basis van je pagina goed op orde te hebben, maar hoe weet je als ondernemer of dit zo is en of jij met je posts wel de juiste snaar raakt?

Goed nieuws, want als content creator weet ik precies wat mensen aanspreekt!

Wie ben ik?

Je zult je nu vast afvragen wie deze ik is. Mijn naam is Sabine Timman en ik help met mijn bedrijf SAB Media verschillende bedrijven met hun zichtbaarheid online en offline. Van het maken van blogs om beter gevonden te worden in Google tot fotografie, video’s, hele websites en social media.

Ik help ondernemers niet alleen bij het opzetten van hun eigen social media die tot succesvolle leads leidt, maar kan dit ook helemaal overnemen om bedrijven te ontzorgen.

Wil jij als ondernemer weten waar de verbeterpunten liggen in de social media van jouw bedrijf en hoe je dus beter zichtbaar kunt worden?

Vraag direct een social media scan aan!